My Luxoria

Agencija MY LUXORIA: 10 razloga zašto raditi s nama

Agencija MY LUXORIA: 10 razloga zašto raditi s nama

Suradnja domaćih agencija i vlasnika kuća za odmor postaje sve snažnija i jača

To vidimo i u našoj agenciji MY LUXORIA kojoj je povjerenje dalo ukupno 170 vlasnikakuća za odmor. Netko će pomisliti mali broj, ali nama je baš po mjeri, jer smo naš posao organizirali tako da nam trenutni broj omogućava pravovremeno se čuti sa svim zabrinutim ili zadovoljnim vlasnicima kuća za odmor. Da provjerimo novosti u sadržajima kuće za odmor, nove sadržaje u destinaciji i da jedni drugima prenesemo sve važne informacije.


Prije nego posjetite našu web stranicu www.myluxoria.com želimo vam navesti nekoliko važnih razloga zbog kojih su se vlasnici kuća za odmor, uz brojne druge agencije, odlučili raditi dodatno i s nama:


1. TRANSPARENTNO POSLOVANJE
Držimo se onoga što je dogovoreno i ne smeta nam ako vlasnik surađuje s drugom agencijom ili ako sam popunjava svoju kuću. Suradnja s vlasnicima nama će uvijek biti na prvom mjestu.

2. SIGURNA REZERVACIJA
Rezervacija preko My Luxoria agencije je sigurna i odmah potvrđena. Gost plaća 30% akontacije za svoju rezervaciju. Najčešće gost će plaća karticom ili PayPal-om, a vrlo mali broj je onih koji će odabrati bankovni transfer. Gost odmah prima potvrdu o rezervaciji (voucher) i potvrdu o plaćanju, a vlasnik odmah prima email obavijest o novoj rezervaciji. Primljenu akontaciju nije moguće vratiti gostu ako on otkaže. Gost je svjestan takvih Uvjeta otkazivanja i prihvaća ih prilikom procesa rezervacije.

3. JEDNOSTAVNA REZERVACIJA
My Luxoria web stranica pruža gostima najjednostavniji proces pretraživanja smještaja prema lokaciji i datumima boravka. Agencija se može pohvaliti s iznimno jednostavnim procesom rezerviranja u samo 3 koraka. Prvi korak je odabir željenog datuma na kalendaru, u drugom koraku potrebno je odabrati željeni način plaćanja i unijeti osobne podatke, a treći korak vodi gosta sigurnu stranicu za plaćanje karticom (ako je to odabrao) ili PayPal account ili pak dobije na email IBAN podatke za bankovnu uplatu.

4. OBAVIJESTI
Odmah kada gost rezervira vašu kuću za odmor, dobit e-mail s potvrdom o novoj rezervaciji i svim detaljima rezervacije (ime gosta, država, broj gostiju, ukupan iznos rezervacije). 15 dana prije dolaska gosta u OWNER PORTALU biti će omogućeno vidjeti telefonski broj gosta.

5. OWNER PORTAL
Svaki vlasnik kuće za odmor nakon registracije dobije pristup „Owner portalu“. To je mjesto na kojem se nalazi popis svih rezervacija vaše kuće za odmor. Portalu možete pristupiti putem aplikacije na mobitelu ili na računalu preko web stranice. Bilo kada i u svakom trenutku imate pristup rezervacijama i detaljima o gostu. Ne morate tražiti mailove ili papire s bilješkama.

6. KALENDAR DOSTUPNOSTI
Važan i za gosta i za Vas i za nas! Jako je bitno da je kalendar ažuriran i da gost u svakom trenutku može vidjeti koji su datumi dostupni. Prednost kalendara dostupnosti je što sami možete u svakom trenutku jednostavno otvarati i zatvarati raspoložive termine. Osim toga možemo povezati naše kalendare iCal linkovima.

7. OGLAŠAVANJE I PROMOCIJA
Oglašavanje u turizmu nije inovativno, ali naš pristup je drukčiji. Kako bi došli do maksimalne popunjenosti vašeg objekta, predlažemo vlasnicima da iskoriste sve kanale prodaje koji se nude na tržištu. Za razliku od velikih međunarodnih agencija mi pružamo lokalne informacije, i to iz prve ruke, a prednosti suradnje domaće agencije i vlasnika kuće za odmor smo već naveli.

8. FOTOGRAFIRANJE
Uvjerili smo se da fotografija govori više od tisuću riječi te da je ostavljanje prvog dojma na internetu jedan od ključnih uvjeta za poslovanje. My Luxoria šalje vlastitog fotografa koji će se pobrinuti da predstavimo objekat u najboljem svjetlu.

9. KOMUNIKACIJA
Uspjeh nam je zajednički cilj. Cijenimo profesionalan odnos i s gostima i s vlasnicima vila. Trudimo se ostvariti što veći broj rezervacija, a isto možemo postići ako se zajedno prilagođavamo i reagiramo na promjene na tržištu.

10. POVJERENJE
Gosti nam se obraćaju s povjerenjem jer prije nego rezerviraju vilu, traže određene informacije, a naš tim je konstantno na usluzi i s veseljem odgovara na sve njihove zahtjeve. Jasna i pregledna prezentacija svake vile na My Luxoria stranici sa svim istaknutim i bitnim detaljima.ISTA MOMČAD: Domaća agencija i vlasnik kuće za odmor

Situacija s pandemijom dodatno je istaknula i povezala domaće agencije i vlasnike kuća za odmor, odnosno pružatelje usluga obiteljskog smještaja. U ovoj situaciji vlasnici kuća za odmor i domaća agencija nalaze se na istoj strani. Igraju za istu momčad. Vlasniki domaća agencija predstavljaju svoju destinaciju, obje strane žele ostaviti što bolju sliku o sebi i obje strane žele zadovoljnog gosta koji će se vratiti u isti smještajni objekt, odnosno u istu destinaciju. Najveća zadaća obiteljskog smještaja je doživljaj ugodne obiteljske atmosfere, briga za gosta, točnije pružanje kvalitetne i prepoznatljive usluge. San o takvom domaćinu i usluzi može ispričati samo domaća agencija.


I vaša villa može biti dio naše obitelji!

MY LUXORIA- agencija za najam kuća za odmor


Photos: Canva

Le 10 migliori ville

Le migliori ville in questa zona

Altri diari

Stai cercando un posto fantastico in cui soggiornare?

Ti piace viaggiare, ma vuoi farlo con stile? La bellissima Croazia è la tua prossima destinazione? Allora trascorri le tue vacanze in una delle nostre ville di lusso!

Scopri di più